Livestream Huwelijksceremonie


Omwille van de door de overheid strenge opgelegde corona maatregelen die ook de event sector treft, krijgen wij sinds kort meer en meer de vraag voor het live streamen van huwelijksceremonies. Hiervoor hebben we nu 4 tijdelijke corona formules uitgewerkt. De Bronzen formule is reeds beschikbaar vanaf 250€/excl btw. en verplaatsingskosten en tijd (0,80€/km) vanuit 9600 Ronse. Bij deze formule gaan we wel uit van een vaste internet verbinding op de locatie met voldoende upload capaciteit. Met onze zilveren formule zijn we niet meer gebonden aan een vaste internet verbinding, wat het mogelijk maakt om live te gaan vanuit elke locatie, ook buiten in de tuin is een livestream mogelijk, hiervoor rekenen wel een extra supplement voor het extra materiaal en voorbereidingen. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Huwelijk trouw livestream ceremonie live filmen livestreamen huwelijk wedding livestream

Aantal camera's: het aantal camera's zal grotendeels de beleving van de kijker beïnvloeden. 1 camera is goed om een algemeen beeld weer te geven van het gebeuren. Meerdere camera's laten toe closeup en cutaway shots te integreren in de stream wat zorgt voor een mooiere overgang

 

Video kwaliteit: normaal zenden we altijd uit in 720P echter indien we gebruik kunnen maken van een vaste internetlijn met voldoende upload zullen we ook streamen in 1080P, hier zal de beeldkwaliteit zichtbaar beter zijn dan het streamen in 720P. Stel dat we zouden streamen in 1080P maar te weinig upload hebben dan zal de livestream vastlopen. 

 

Regie: er is sprake van regie als de regisseur kan beslissen welke camera wanneer in beeld komt + welke grafische elementen wanneer aan bod komen zoals:  filmpjes, presentaties, foto's...

 

Chat: onder de videoplayer kunnen we een chatbox toevoegen waar live felicitaties naar het echtpaar mogelijk zijn. 

 

Grafische elementen: hierbij geven we de mogelijkheid om bijvoorbeeld: naam van de spreker(s) te tonen, foto's, ppt, titel liedjes...

 

Paswoord toegang: al onze livestreams vinden plaats op ons eigen afgeschermd platform, www.beleefhet.be/uwkeuze. De familie kan u de gebruikersnaam en/of paswoord bezorgen. Dit doen we om de privacy te beschermen van alle betrokkenen. De livestream kan ook geïntegreerd worden op uw website via een html code.

 

Stream via 4G: In de meeste kerken of tuinen of andere locaties kunnen we niet inprikken op het vaste internet met voldoende upload. Indien dit het geval is, zullen wij streamen via het 4G netwerk, doordat we signalen van verschillende providers combineren, garandeert dit ons een voldoende upload capaciteit.

 

30 dagen VOD + Downloadlink: Elke uitzending blijft 30 dagen online staan om te herbekijken. Deze link is enkele uren na de uitzending beschikbaar. Ook krijgt het echtpaar de mogelijkheid om de uitzending te downloaden vanop ons platform.